IM2 The Group

III Jornada IM2 Grup

Publicat el

IM2 Grup hem celebrat recentment la III Jornada de grup. No ho hem dubtat. Aquest any hem repetit escenari per tornar-nos a reunir tots els que formem part del grup: ITM Treball Temporal, MB Prevent i IEFE Formació.

En una ubicació única, a l’Oller del Mas, un espai idoni en un entorn agradable i tranquil, és on hem dut a terme unes activitats lúdiques però alhora reflexives, buscant treballar la cohesió, comunicació, flexibilitat i adaptació al canvi, sempre amb l’objectiu de millorar com a persones, companys, com a equip que forma part del grup. Hem compartit activitats, opinions, criteris, punts de vista que ens faran créixer i proposar objectius de millora contínua pel grup i així poder oferir dia a dia, millor servei als nostres clients.

Com en les anteriors ocasions, ha estat tot un èxit, reunint gairebé el 100% de la plantilla que, conduïda en aquesta ocasió per la coach Charo Povedano, ens vam endinsar en el desert per resoldre una situació adversa, aprenent així, de forma divertida, a treballar amb visió de conjunt i aprofitar les habilitats i qualitats de cadascú en benefici de tota l’organització, alhora que la flexibilitat ens va ser clau per superar les situacions contínuament canviants de la dinàmica.

Després de la posada en comú treballant diferents aspectes actuals i propostes de futur per a l’equip humà i el grup empresarial, es va donar pas a una xerrada per part d’una de les nostres Directores Generals, Consuelo Rodrigo, resumint la feina feta fins al moment i exposant els nous objectius de grup.

També es va donar a conèixer el Dream Team guanyador de la Championship proposada a les jornades anteriors, i es va exposar el nou projecte que es proposa desenvolupar a partir de l’experiència viscuda en aquesta III Jornada i seguint els objectius de la proposta de millora del grup guanyador.

Un sopar, música i copes tancaven una jornada que obre ara un parèntesi per a la reflexió i conclusions que ens han de conduir al camí cap a l’excel·lència.

 

Guanyadors del sorteig Sant Jordi 2017

Publicat el

Aquest any, amb motiu de la diada de Sant Jordi, a IM2 Grup hem tornat a realitzar un sorteig en el qual regalem 4 targetes regal ABACUS per valor de 25€ cadascuna.

A dia 26 d’abril, hem realitzat la selecció dels guanyadors, que s’ha fet de forma aleatòria mitjançant la plataforma Easypromos, que emet un certificat de validesa garantint la transparència del sorteig.

Moltes gràcies a tots els que heu participat!

Els guanyadors són:
Marta Andrés
Alicia Orts López
Liliana Castañeda
Toni Castillo Martín

Veure certificat de validesa

 

IM2 Grup estrena nova seu corporativa

Publicat el

Fa poc més d’un any va néixer IM2 Grup amb el principal objectiu d’oferir el millor servei als nostres clients. El procés d’unificació de ITM Treball Temporal, MB Prevent i IEFE Formació ha arribat al moment més important: traslladem i unifiquem els Serveis Centrals de IM2 Grup i les oficines de Manresa de MB Prevent i ITM Treball Temporal a la Carretera de Cardona, nº 56 – 60 baixos 2ª de Manresa (08242).

“Arribar junts, és el principi.
Mantenir-nos junts, és el progrés.
Treballar junts, és l’èxit”

 

Continuem creixent junts i acompanyant-vos en el camí de l’èxit.

 

 

IM2 Grup celebra la segona jornada

Publicat el

El passat divendres 10 de juny, l’equip complet de IM2 Grup va celebrar la seva segona trobada anual, en aquesta ocasió a l’Oller del Mas, per gaudir d’una nova jornada, com sempre amb l’objectiu de continuar millorant com a Grup.

Amb un caire més distès, la jornada va començar amb un recorregut per conèixer l’entorn natural de l’Oller del Mas, i vam tenir l’oportunitat de tastar alguns dels vins que en aquest mil·lanari castell s’hi produeixen. A continuació, després d’una breu introducció, vam poder conèixer alguns detalls sobre les futures oficines que formaran la seu corporativa del grup i que estaran ubicades al centre de Manresa.

Com a principal novetat, es va presentar un concurs que pretén ser una eina de motivació i millora en l’àmbit personal però sobretot com a equip, en el qual es fa partícip a tots els treballadors, formant diferents grups encapçalats per líders que hauran de presentar projectes innovadors que afavoreixin la millora de qualsevol àrea o empresa de IM2Grup.

El que vam poder concloure arran de l’enquesta realitzada en finalitzar la jornada, és aquesta va ser un nou èxit, sent valorada molt positivament per tots els que hi van assistir.

Les persones són el pilar fonamental de IM2 Grup, és per això que sempre ens esforcem i posem els mitjans necessaris per fomentar el desenvolupament dels nostres equips humans.

Tots som IM2 Grup!

 

IMG_0639

Guanyador sorteig diada de Sant Jordi

Publicat el

El passat 23 d’abril, IM2 Grup va iniciar un sorteig amb motiu de la diada de Sant Jordi, en el qual sortejàvem un llibre electrònic.

Es podia accedir a través de les xarxes socials de les diferents empreses del grup i participar completant un formulari de registre en la mateixa pàgina de la promoció.

La selecció del guanyador s’ha fet mitjançant la plataforma Easypromos, que emet un certificat de validesa garantint l’aleatorietat i transparència del sorteig.

Moltes gràcies a tots els que heu participat!

La guanyadora és:
Sagrario Ruiz Cortijo

Veure certificat de validesa

 

Espanya incrementa un 7 % l’ocupació en serveis d’alta tecnologia

Publicat el

Espanya creix a un ritme del 7 %, pel que fa a ocupacions especialitzades en alta tecnologia, arriba al 3,2 % de contractacions d’aquests perfils, empata amb Holanda i es situa de ple en el Top 10 europeu. Una dada que situa a Espanya per davant de la mitjana europea (2,8 % de ocupabilitat) i consolida una tendència positiva per a la transformació del model de creixement del PIB. Així ho demostra l’Índex d’Innovació Altran 2015, a través del seu rànquing d’Ocupació en Serveis d’Alta Tecnologia, donat a conèixer recentment.

Els països nòrdics (Islàndia, Finlàndia, Suècia i Dinamarca) encapçalen les posicions, seguits molt d’aprop pel Regne Unit (3,6 %).

Bones notícies també per a Espanya, pel que fa a l’indicador “Empreses amb Ecommerce” (companyies que facturen, almenys, l’1 % de la seva venda a través d’Internet). En aquest cas, el nostre país ha augmentat el 15,4 % pel que fa a 2014 i se situa en el lloc 15 de la taula europea. A més, Altran destaca la millora d’Espanya en relació a “Nous Graduats Doctors” (+16,7 %) i en companyies que venen a través d’Internet (+13,5 %).

No obstant això, en termes absoluts i a tenor d’aquest informe, hem de destacar que Espanya ha perdut tres llocs en potencial innovador pel que fa a 2014. Altran ho atribueix, fonamentalment, al descens del 0,5 % d’investigadors en el sector empresa. Les retallades en Innovació i Desenvolupament realitzats pels successius Executius en els últims anys sembla que tenen molt a veure en aquest aspecte.

Pots llegir la notícia i observar la taula europea elaborada per Altran a l’enllaç: http://bit.ly/1HbY6VG

Tecnologia

IM2 Grup celebra les seves primeres jornades

Publicat el

Els passats dies 27 i 28 de març, tot l’equip de les empreses de IM2 Grup: ITM Treball Temporal, IEFE Formació i MB Prevent, ens vam reunir a l’Hotel Els Noguers de Manresa per gaudir d’unes jornades amb el principal objectiu de créixer i millorar com a Grup.

Les jornades van ser dirigides per l’empresa de coaching We&Up, que van dissenyar i impartir diferents tallers de formació i reflexió per treballar aspectes com la visió de conjunt, la col·laboració i la integració per arribar a l’excel·lència en el treball d’equip.

Les jornades es van desenvolupar en un ambient distès que va permetre coneixe’ns millor i crear relacions de major confiança i d’obertura amb els altres, per avançar junts en la construcció de IM2 Grup.

Segons van expressar els participants al finalitzar, les jornades van resultar una experiència molt productiva i motivadora, alhora que divertida, per al creixement personal i professional.

Tal com diu l’eslògan, People for People, el valor de les persones és un punt bàsic i pilar fonamental per IM2 Grup, i en aquest sentit, posem l’esforç i els mitjans necessaris per fomentar el desenvolupament dels nostres equips humans.

Tots som IM2 Grup!