IM2 The Group

La importància del control de qualitat en l’empresa

Publicat el

Segur que ja sabràs de la importància d’oferir un producte o servei de qualitat al client. Això es fa imprescindible per mantenir la satisfacció dels consumidors, però hi ha molts aspectes que poden arribar a entorpir aquest objectiu. Precisament per vetllar perquè això no passi hi ha la figura del tècnic de control de qualitat i el seu equip, en els casos que l’empresa requereix d’un departament més complex. En què consisteix aquest control de qualitat?

Llegeix més…

EPI i EPC: tot el que has de saber

Publicat el

Els EPI i els EPC són elements imprescindibles en la seguretat laboral, ja que en tota empresa existeixen riscos. Segur que saps que els empleats són el principal actiu d’una empresa, i per aquest motiu cal protegir-los davant accidents o altres danys. No obstant això, saps quina diferència hi ha entre un equip i l’altre? Anem a veure-la.

Llegeix més…

Prevenció de riscos laborals: drets i obligacions dels treballadors

Publicat el

Moltes persones que acudeixen a una empresa de prevenció de riscos laborals volen conèixer quins són els drets i les obligacions dels treballadors en aquesta matèria. Un bon servei en matèria de PRL inclou donar tota la informació necessària perquè, tant empleats com a empresaris, siguin capaços de desenvolupar la seva feina amb seguretat i confiança.

Llegeix més…

III Jornada IM2 Grup

Publicat el

IM2 Grup hem celebrat recentment la III Jornada de grup. No ho hem dubtat. Aquest any hem repetit escenari per tornar-nos a reunir tots els que formem part del grup: ITM Treball Temporal, MB Prevent i IEFE Formació.

En una ubicació única, a l’Oller del Mas, un espai idoni en un entorn agradable i tranquil, és on hem dut a terme unes activitats lúdiques però alhora reflexives, buscant treballar la cohesió, comunicació, flexibilitat i adaptació al canvi, sempre amb l’objectiu de millorar com a persones, companys, com a equip que forma part del grup. Hem compartit activitats, opinions, criteris, punts de vista que ens faran créixer i proposar objectius de millora contínua pel grup i així poder oferir dia a dia, millor servei als nostres clients.

Llegeix més…

Obligacions de l’empresari en matèria de prevenció de riscos laborals

Publicat el

La Llei de Prevenció de Riscos Laborals estableix les obligacions de l’empresari, quant a la protecció dels treballadors es refereix, així com a la millora constant de les accions preventives. L’empresari ha de complir la normativa i aplicar els principis generals inclosos en l’art. 14 de la LPRL.

Òbviament, una bona gestió empresarial implica optimitzar els recursos productius per promoure la qualitat en la producció i millorar les condicions i àrees en el treball. En aquest cas, una empresa en prevenció de riscos laborals ajudarà a l’empresa en aquest procediment habitual. L’objectiu és implantar programes de prevenció perquè l’empresari no assumeixi un excés de tasques que desviïn el seu objectiu de la producció.

Llegeix més…

Guanyadors del sorteig Sant Jordi 2017

Publicat el

Aquest any, amb motiu de la diada de Sant Jordi, a IM2 Grup hem tornat a realitzar un sorteig en el qual regalem 4 targetes regal ABACUS per valor de 25€ cadascuna.

A dia 26 d’abril, hem realitzat la selecció dels guanyadors, que s’ha fet de forma aleatòria mitjançant la plataforma Easypromos, que emet un certificat de validesa garantint la transparència del sorteig.

Moltes gràcies a tots els que heu participat!

Llegeix més…

IM2 Grup estrena nova seu corporativa

Publicat el

Fa poc més d’un any va néixer IM2 Grup amb el principal objectiu d’oferir el millor servei als nostres clients. El procés d’unificació de ITM Treball Temporal, MB Prevent i IEFE Formació ha arribat al moment més important: traslladem i unifiquem els Serveis Centrals de IM2 Grup i les oficines de Manresa de MB Prevent i ITM Treball Temporal a la Carretera de Cardona, nº 56 – 60 baixos 2ª de Manresa (08242).

“Arribar junts, és el principi.
Mantenir-nos junts, és el progrés.
Treballar junts, és l’èxit”

 

Continuem creixent junts i acompanyant-vos en el camí de l’èxit.

 

 

IM2 Grup celebra la segona jornada

Publicat el

El passat divendres 10 de juny, l’equip complet de IM2 Grup va celebrar la seva segona trobada anual, en aquesta ocasió a l’Oller del Mas, per gaudir d’una nova jornada, com sempre amb l’objectiu de continuar millorant com a Grup.

Amb un caire més distès, la jornada va començar amb un recorregut per conèixer l’entorn natural de l’Oller del Mas, i vam tenir l’oportunitat de tastar alguns dels vins que en aquest mil·lanari castell s’hi produeixen. A continuació, després d’una breu introducció, vam poder conèixer alguns detalls sobre les futures oficines que formaran la seu corporativa del grup i que estaran ubicades al centre de Manresa.

Llegeix més…

Guanyador sorteig diada de Sant Jordi

Publicat el

El passat 23 d’abril, IM2 Grup va iniciar un sorteig amb motiu de la diada de Sant Jordi, en el qual sortejàvem un llibre electrònic.

Es podia accedir a través de les xarxes socials de les diferents empreses del grup i participar completant un formulari de registre en la mateixa pàgina de la promoció.

La selecció del guanyador s’ha fet mitjançant la plataforma Easypromos, que emet un certificat de validesa garantint l’aleatorietat i transparència del sorteig.

Moltes gràcies a tots els que heu participat!

Llegeix més…