IM2 Grup hem celebrat recentment la III Jornada de grup. No ho hem dubtat. Aquest any hem repetit escenari per tornar-nos a reunir tots els que formem part del grup: ITM Treball Temporal, MB Prevent i IEFE Formació.

En una ubicació única, a l’Oller del Mas, un espai idoni en un entorn agradable i tranquil, és on hem dut a terme unes activitats lúdiques però alhora reflexives, buscant treballar la cohesió, comunicació, flexibilitat i adaptació al canvi, sempre amb l’objectiu de millorar com a persones, companys, com a equip que forma part del grup. Hem compartit activitats, opinions, criteris, punts de vista que ens faran créixer i proposar objectius de millora contínua pel grup i així poder oferir dia a dia, millor servei als nostres clients.

Com en les anteriors ocasions, ha estat tot un èxit, reunint gairebé el 100% de la plantilla que, conduïda en aquesta ocasió per la coach Charo Povedano, ens vam endinsar en el desert per resoldre una situació adversa, aprenent així, de forma divertida, a treballar amb visió de conjunt i aprofitar les habilitats i qualitats de cadascú en benefici de tota l’organització, alhora que la flexibilitat ens va ser clau per superar les situacions contínuament canviants de la dinàmica.

Després de la posada en comú treballant diferents aspectes actuals i propostes de futur per a l’equip humà i el grup empresarial, es va donar pas a una xerrada per part d’una de les nostres Directores Generals, Consuelo Rodrigo, resumint la feina feta fins al moment i exposant els nous objectius de grup.

També es va donar a conèixer el Dream Team guanyador de la Championship proposada a les jornades anteriors, i es va exposar el nou projecte que es proposa desenvolupar a partir de l’experiència viscuda en aquesta III Jornada i seguint els objectius de la proposta de millora del grup guanyador.

Un sopar, música i copes tancaven una jornada que obre ara un parèntesi per a la reflexió i conclusions que ens han de conduir al camí cap a l’excel·lència.