El passat divendres 10 de juny, l’equip complet de IM2 Grup va celebrar la seva segona trobada anual, en aquesta ocasió a l’Oller del Mas, per gaudir d’una nova jornada, com sempre amb l’objectiu de continuar millorant com a Grup.

Amb un caire més distès, la jornada va començar amb un recorregut per conèixer l’entorn natural de l’Oller del Mas, i vam tenir l’oportunitat de tastar alguns dels vins que en aquest mil·lanari castell s’hi produeixen. A continuació, després d’una breu introducció, vam poder conèixer alguns detalls sobre les futures oficines que formaran la seu corporativa del grup i que estaran ubicades al centre de Manresa.

Com a principal novetat, es va presentar un concurs que pretén ser una eina de motivació i millora en l’àmbit personal però sobretot com a equip, en el qual es fa partícip a tots els treballadors, formant diferents grups encapçalats per líders que hauran de presentar projectes innovadors que afavoreixin la millora de qualsevol àrea o empresa de IM2Grup.

El que vam poder concloure arran de l’enquesta realitzada en finalitzar la jornada, és aquesta va ser un nou èxit, sent valorada molt positivament per tots els que hi van assistir.

Les persones són el pilar fonamental de IM2 Grup, és per això que sempre ens esforcem i posem els mitjans necessaris per fomentar el desenvolupament dels nostres equips humans.

Tots som IM2 Grup!

 

IMG_0639