Els passats dies 27 i 28 de març, tot l’equip de les empreses de IM2 Grup: ITM Treball Temporal, IEFE Formació i MB Prevent, ens vam reunir a l’Hotel Els Noguers de Manresa per gaudir d’unes jornades amb el principal objectiu de créixer i millorar com a Grup.

Les jornades van ser dirigides per l’empresa de coaching We&Up, que van dissenyar i impartir diferents tallers de formació i reflexió per treballar aspectes com la visió de conjunt, la col·laboració i la integració per arribar a l’excel·lència en el treball d’equip.

Les jornades es van desenvolupar en un ambient distès que va permetre coneixe’ns millor i crear relacions de major confiança i d’obertura amb els altres, per avançar junts en la construcció de IM2 Grup.

Segons van expressar els participants al finalitzar, les jornades van resultar una experiència molt productiva i motivadora, alhora que divertida, per al creixement personal i professional.

Tal com diu l’eslògan, People for People, el valor de les persones és un punt bàsic i pilar fonamental per IM2 Grup, i en aquest sentit, posem l’esforç i els mitjans necessaris per fomentar el desenvolupament dels nostres equips humans.

Tots som IM2 Grup!